Over mij

Semin suvarierol hoen

Semin Suvarierol Hoen

OVER MIJ

Ik ben een counselor, doula, fotograaf. Ik heb een zoon en een dochter die me elke dag weer iets nieuws leren over mezelf en het leven. Ik werk intuïtief en integreer mijn verschillende professionele vaardigheden met mijn persoonlijke levenservaring.

Ik sta aan je zijde als je zwanger wilt worden, tijdens de zwangerschap en geboorte van je kind of als je op zoek bent naar een nieuw leven voor jezelf.

Ik geloof in de innerlijke kracht van elk mens. Ik faciliteer je in het ontdekken en bereiken van je hartenwensen.

Ik ben een bewonderaar van de natuurlijke schoonheid van zwangere vrouwen, bevallende stellen en pasgeboren baby's. Met mijn camera leg ik pure familiemomenten vast als ze zich ontvouwen en creëer ik blijvende herinneringen.

Laten we elkaar ontmoeten om uit te vinden hoe ik je kan ondersteunen in jouw geboorte, jouw wens.

opleiding

Counselling:

Doula:

Fotografie:

  • januari-april 2016: SKVR Vervolg Fotografie
  • oktober 2014-januari 2015: Volksuniversiteit Fotografie voor Beginners

MIJN VERHAAL

Mijn interesse voor zwangerschap en geboorte begon al voordat wij actief bezig waren met kinderen krijgen. Hoe meer ik er over te weten kwam, hoe groter mijn bewondering voor dit proces. Ik keek er naar uit om het zelf mee te maken.

De weg naar het ouderschap liep voor ons niet zo soepel als gewenst. De zwangerschap bleef uit en uiteindelijk bevonden wij ons in een fertiliteitstraject. De diagnose ‘onverklaard onvruchtbaar’ leidde voor mij een zoektocht in naar verklaringen en hulp. Terwijl de onderzoeken en behandelingen doorgingen, probeerde ik alternatieve geneeswijzen en voedingspatronen uit. Noch de steeds geavanceerdere fertiliteitsbehandelingen, noch de alternatieve geneesmiddelen leidden tot een blijvende zwangerschap.

De artsen deden onverminderd hun best en ik had inmiddels van alles gedaan om mijn lichaam gezonder en vruchtbaarder te maken. Het was tijd om dieper te graven. De afgelopen jaren hadden veel impact op me gehad. Ik keek nu anders tegen het leven aan. Met behulp van coachingstrajecten heb ik mezelf beter leren kennen. Toen ik voor mijn gevoel mijn ware zelf had gevonden en manieren had geleerd om positiever in het leven te staan, werd ik zwanger. Ik zie onze zoon als de ultieme vrucht van mijn transformatieproces en mijn dochtertje als het vervolgcadeau.

Deze lange reis naar moederschap heeft ook de wens doen ontstaan om andere mensen bij te staan in hun reis naar het verwelkomen van een nieuw leven. Om deze wens te verwezenlijken heb ik een carrièreswitch gemaakt van wetenschappelijke onderzoeker naar counsellor, doula, en fotograaf.

Ik zet me nu met plezier en hartslust in voor vruchtbare levens en positieve geboortes. Ik loop graag met je mee in jouw reis naar een nieuw leven.