Doula

doula Rotterdam


De geboorte van je kind is een bijzondere gebeurtenis die veel impact heeft op je leven als vrouw en gezin.

Een vertrouwd en liefdevol begin voor jezelf en je kind vraagt voor persoonlijke aandacht, voorbereiding en ondersteuning tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Als gecertificeerde doula sta ik jou en je partner bij op de manier die jou het beste past. Jouw wensen staan centraal.

Als doula kan ik jou op een niet medische manier voor te bereiden en te ondersteunen door:

  • informatie te bieden over de zwangerschap, bevalling en kraamperiode
  • te helpen geïnformeerde keuzes te maken, door je te laten ontdekken wat je opties en mogelijkheden zijn
  • tips, oefeningen & massages te geven
  • continue ondersteuning te bieden tijdens je zwangerschap & bevalling
  • je bevalling te helpen verwerken
  • voor jou, je baby en je gezin te zorgen na de kraamzorgperiode.
doula Rotterdam

Door mijn achtergrond als counselor & coach besteed ik extra aandacht aan de psychologische en emotionele aspecten van zwangerschap en geboorte.

Als je ook mooie foto's wilt van je zwangere buik, je bevalling of je pasgeboren baby, hoef je niet verder te zoeken. Je vertrouwde doula kun je gewoon inschakelen als je fotograaf.

Bekijk de diensten die ik aanbied als doula.

Vragen? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie of boek gelijk je kennismakingsgesprek of consult!


Sharmin
Sharmin
Voorburg, Doula
Eindelijk heb ik wat tijd om te schrijven. 8 weken geleden, op 19 oktober [2016] was Mijn Ilham geboren. Dat was niet een makkelijke dag voor mij, en ook niet voor mijn zoon. Maar we hebben het gedaan. Na alle complicaties zegende God me. Ik wil ''Birth Wish" bedanken vanuit mijn hart. Lieve Semin, je hebt veel voor me gedaan. Ik ben alleen in Nederland, maar door jouw steun heb ik dat niet gevoeld. Ik bid voor jou en jouw "Birth Wish". Sommige mensen denken dat je zonder een Doula kan bevallen. Natuurlijk kunnen baby’s geboren worden zonder een Doula's hulp. Maar een Doula maakt jouw dag makkelijk en mooi. Een Doula geeft je moed en ondersteuning. Semin, herinner je je dat ik lippenstift op had op die dag toen ik naar het ziekenhuis ging? Ha ha ha .... Ik denk dat ik de enige ben die lippenstift op had met zo'n kritieke toestand ;p Eigenlijk voelde ik me moedig door jou. Ik dacht wat dan ook gebeurt, Semin zal me helpen En je deed dat. Vandaag is Ilham 8 weken oud en hij kan zijn moeder herkennen :) Het is een mooi gevoel. Bedankt Lieverd voor alles.
Karen
Karen
Dordrecht, Bevallingscoaching | Doula | Geboortefotografie
Wat fijn dat je er was voor de bevalling! Je bood een luisterend oor en stelde goede verwerkingsvragen. Ik zou iedereen aanbevelen die voor de eerste keer gaat bevallen of die een nare bevalling achter de rug hebben met jou contact op te nemen. Het is een grote steun vóór en tijdens de bevalling. Daarnaast heb je fantastisch mooie foto's gemaakt van de bevalling en ons kindje!