Counselling

counselling Rotterdam


Benadering

Counselling heeft als doel om de dieperliggende emoties en gedragspatronen achter je levensvragen aan het licht te brengen. Wij gaan zo diep als je zelf wenst. Mijn taak als counselor is om jou te faciliteren in je zoektocht naar antwoorden op je vragen. Wij zoeken samen naar oplossingen. Ik geef je geen adviezen maar handvatten om zelf anders om te gaan met je uitdagingen.

Als counselor hanteer ik een persoonsgerichte aanpak. Dit betekent dat mijn begeleiding wordt afgestemd op jouw behoeften. Ik ben er om jou te ondersteunen in je wens om jezelf te veranderen en ik wens dat mijn begeleiding je helpt je innerlijke kracht en zelf te vinden. Het idee is niet alleen om nieuwe inzichten te krijgen, maar ook om praktische stappen te bedenken om de veranderingen die je wenst in je leven te verwezenlijken.

Methoden

Ik gebruik graag creatieve methoden om onze counsellingsessies te ondersteunen.

Afhankelijk van jouw voorkeuren, kunnen we gebruik maken de volgende tools:

  • visualiseren
  • tekenen
  • schrijven.

Focus

In het bijzonder concentreer ik mij op onderwerpen rondom het verwelkomen van een nieuw leven: vruchtbaarheid, zwangerschap en bevalling.

Ik bied de volgende diensten als counselor:

Praktische zaken

Als je contact met me opneemt voor counselling, kun je het volgende verwachten:

  • We bellen eerst kort (ongeveer een kwartier) om je vraag te bespreken en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen.
  • Als we besluiten om met elkaar in zee te gaan, hebben we sessies van één tot twee uur.
  • De hoeveelheid en de frequentie van de sessies zullen afhangen van jouw vraag en behoefte. Gemiddeld zijn er 5-6 sessies nodig.
  • Je privacy is gewaarborgd. Ik werk volgens de ethische gedragscode van de ACC (Academie voor Counselling en Coaching).
  • Ik kan je counsellen in het Nederlands, Turks, Engels of Frans.

Mijn uurtarief is €60 (inclusief btw). Reiskosten binnen Rotterdam zijn bij de prijs inbegrepen. Reiskosten buiten Rotterdam (€0,19 per km) en parkeerkosten worden na afloop van elke sessie in rekening gebracht. Ik bied mijn diensten ook aan via skype.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.


Gerelateerde Items