Choose Language
gb nl

Fotografie

Geboortefotograaf Friesland

 

Zwangerschap en de geboorte van je kind – magische en zeldzame momenten van je leven.
Je zal geen spijt van krijgen als je blijvende herinneringen van je zwangerschap, bevalling of pasgeboren baby laat maken.
Geef het camerawerk uit handen en geniet zelf volledig van je dierbare momenten.

 

Dankzij mijn werk als doula, heb ik een bijzondere passie voor zwangerschap, geboorte en baby's. Dit zul je merken tijdens de shoot en in het resultaat.
Wanneer je de foto's ziet, zul je verrast zijn door de momenten die vastgelegd zijn zonder dat je het merkt.
Kijk naar mijn portfolio & prijzen en neem contact met mij op om je fotoshoot te boeken!
De digitale foto's worden uiterlijk binnen 1 maand opgestuurd.
Je foto's worden nooit zonder je expliciete toestemming gedeeld.

 

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE €197

De beste tijd voor bellyshoots is tussen de 32-36 weken van de zwangerschap.

De shoot duurt ongeveer 1 uur en kan bij je thuis of buiten plaatsvinden.

Deze prijs is

inclusief:

 • 50+ bewerkte digitale foto's

exclusief:

 • Fotoalbum
 • Reiskosten (€0,21 per km.)
 • Parkeerkosten

GEBOORTEFOTOGRAFIE €797

De geboorte van je kind is één van de meest bijzondere momenten van je leven. Je wilt er geen moment van missen, maar je wilt je ook volledig kunnen richten op je bevalling. Ik kan je garanderen dat wat betreft de foto's van deze belangrijke dag, zul je geen zorgen tijdens de bevalling en geen spijt daarna hebben als je een geboortefotograaf op je zijde hebt.

Als doula ben ik vertrouwd met bevallingen en respecteer je behoeftes tijdens de bevalling. Ik ben er zo onopmerkelijk mogelijk bij om je foto's te maken, terwijl je bevalt en in de eerste uren met je baby terwijl jij en je familie haar/hem aan het bewonderen zijn.

Heb je nog twijfels of vragen, neem dan contact met mij om je kennismakingsgesprek in te plannen zodat we er gerust over kunnen praten.

Deze prijs is

inclusief:

 • Stand-by vanaf 38 weken zwangerschap
 • Foto's van de bevalling en de eerste 2 uren erna
 • 150+ bewerkte digitale foto's

exclusief:

 • Fotoalbum
 • Reiskosten (€0,21 per km.)
 • Parkeerkosten

NEWBORN FOTOGRAFIE €247

Voor newborn lifestyle fotografie is de beste tijd voor een shoot de eerste 10 dagen na de geboorte.

Ik maak natuurlijke foto's van jou, je familie en je baby bij je thuis. De shoot duurt ongeveer 2 uur.

Deze prijs is

inclusief:

 • 75+ bewerkte digitale foto's

exclusief:

 • Fotoalbum
 • Reiskosten (€0,21 per km.)
 • Parkeerkosten

TESTIMONIALS

Jason & Rebecca
Zuid-Holland
Semin was aanwezig gedurende de hele dag van de geboorte van onze eerstgeboren zoon, vóór, tijdens en na de geboorte. We waren aanvankelijk een beetje sceptisch, maar dit alles ging heel snel weg nadat Semin het proces had uitgelegd en ons van alles gerustgesteld had. Het was echt geweldig en we zouden het op geen enkele andere manier hebben gehad. We hebben foto's die we ons nu nooit zonder zouden kunnen voorstellen, sommige zeer intiem, bijna allemaal puur en natuurlijk. De eerste seconden van onze zoon in de wereld werden prachtig en professioneel vastgelegd, evenals elke emotie voorafgaand aan dat moment (peinzend, angstig, opgewonden, gelukkig, etc.), en de explosie van blijdschap daarna ook. Semin is altijd gevoelig voor onze gevoelens en weet ook wanneer ze afstand moet houden. We waren zo dol op de foto's en de persoonlijke service van Semin dat we haar vroegen om nog een keer te komen fotograferen toen onze zoon een week oud was. Dit waren ook mooie en geweldige foto's. We zullen haar zeker weer gebruiken voor al haar diensten wanneer ons volgende kind zich aandient.
Aylin
Noord-Holland
Semin heeft een unieke oog voor het creëren van een prachtige sfeer in haar foto's. Ik ben dankbaar voor haar oog voor fotograferen. Ze ziet dingen die anderen niet zien en legt deze verrassende, dierbare momenten vast. Niet alleen beschikt Semin over fotovaardigheden, maar ze is ook lief, zachtaardig en geduldig. Mijn zoon is uiterst alert sinds hij geboren was en sliep niet goed overdag. Dus, een newbornshoot was zeer uitdagend om te doen. Semin was uiterst geduldig en creatief tijdens de gehele fotoshoot en we kregen de meest prachtige foto's. Ik zou Semin aanraden aan iedereen op zoek naar een fotograaf om bijzondere gebeurtenissen in hun leven op een mooie en professionele manier vast te leggen.
Antoinette
Zuid-Holland
Semin, jij was bij de geboorte van Wolfgang, onze geweldige zoon! Geen spijt dat we voor jouw werk hebben gekozen. Die foto's ..... Wat adembenemend mooi om te zien! De tranen liepen over mijn wangen toen ik de foto’s voor het eerst zag. En dat is nog steeds! Zo intens en bijzonder. Zo mooi en puur vastgelegd. Ik hoop echt dat je nog enorm veel ouders blij mag maken met zo'n schitterende reportage want echt, ze krijgen er zo geen spijt van!! Je bent super in wat je doet. We zijn je dankbaar voor het vastleggen van een onbetaalbaar moment in ons leven.
Lidka
Noord-Brabant
Het was heerlijk om Semin onze foto's te laten nemen op een zonnige zondagmiddag. Ze was zeer gastvrij vanaf het begin. Voordat we elkaar ontmoetten, zijn we in contact geweest via de e-mail, omdat ze graag van tevoren wilde weten wat voor soort foto's we mooi vonden. We belde ook om afspraken te maken over de details. We voelden ons zeer comfortabel tijdens de fotoshoot. Het was geweldig dat ze bij ons thuis kwam voor de shoot. Na de fotoshoot was ze zo enthousiast dat ze de foto's heel snel heeft bewerkt en naar ons toe gestuurd. Een aangename ervaring allemaal.