Choose Language
us nl

Fotografie

Zwangerschap en de geboorte van je kind – magische en zeldzame momenten van je leven.

Je zal geen spijt van krijgen als je blijvende herinneringen van je zwangerschap, bevalling of pasgeboren baby laat maken.

Geef het camerawerk uit handen en geniet zelf van je dierbare momenten.

Dankzij mijn werk als doula, heb ik een bijzondere passie voor zwangerschap, geboorte en baby's. Dit zul je merken tijdens de shoot en in het resultaat.

Wanneer je de foto's ziet, zul je verrast zijn door de momenten die vastgelegd zijn zonder dat je het merkt.

Kijk naar mijn portfolio & prijzen en neem contact met mij op om je fotoshoot te boeken!

De digitale foto's worden uiterlijk binnen 1 maand opgestuurd.

Je foto's worden nooit zonder je expliciete toestemming gedeeld.

Ervaringen
Lidka
Lidka
Steenbergen, Zwangerschapsfotografie
Het was heerlijk om Semin onze foto's te laten nemen op een zonnige zondagmiddag. Ze was zeer gastvrij vanaf het begin. Voordat we elkaar ontmoetten, zijn we in contact geweest via de e-mail, omdat ze graag van tevoren wilde weten wat voor soort foto's we mooi vonden. We belde ook om afspraken te maken over de details. We voelden ons zeer comfortabel tijdens de fotoshoot. Het was geweldig dat ze bij ons thuis kwam voor de shoot. Na de fotoshoot was ze zo enthousiast dat ze de foto's heel snel heeft bewerkt en naar ons toe gestuurd. Een aangename ervaring allemaal.
Antoinette
Antoinette
Dordrecht, Geboortefotografie
Semin, jij was bij de geboorte van Wolfgang, onze geweldige zoon! Geen spijt dat we voor jouw werk hebben gekozen. Die foto's ..... Wat adembenemend mooi om te zien! De tranen liepen over mijn wangen toen ik de foto’s voor het eerst zag. En dat is nog steeds! Zo intens en bijzonder. Zo mooi en puur vastgelegd. Ik hoop echt dat je nog enorm veel ouders blij mag maken met zo'n schitterende reportage want echt, ze krijgen er zo geen spijt van!! Je bent super in wat je doet. We zijn je dankbaar voor het vastleggen van een onbetaalbaar moment in ons leven.
Aylin
Aylin
Amsterdam, Newborn Lifestyle Fotografie
Semin heeft een unieke oog voor het creëren van een prachtige sfeer in haar foto's. Ik ben dankbaar voor haar oog voor fotograferen. Ze ziet dingen die anderen niet zien en legt deze verrassende, dierbare momenten vast. Niet alleen beschikt Semin over fotovaardigheden, maar ze is ook lief, zachtaardig en geduldig. Mijn zoon is uiterst alert sinds hij geboren was en sliep niet goed overdag. Dus, een newbornshoot was zeer uitdagend om te doen. Semin was uiterst geduldig en creatief tijdens de gehele fotoshoot en we kregen de meest prachtige foto's. Ik zou Semin aanraden aan iedereen op zoek naar een fotograaf om bijzondere gebeurtenissen in hun leven op een mooie en professionele manier vast te leggen.
Jason & Rebecca
Jason & Rebecca
Bergschenhoek, Zwangerschapsfotografie | Geboortefotografie | Newborn Lifestyle Fotografie
Semin was aanwezig gedurende de hele dag van de geboorte van onze eerstgeboren zoon, vóór, tijdens en na de geboorte. We waren aanvankelijk een beetje sceptisch, maar dit alles ging heel snel weg nadat Semin het proces had uitgelegd en ons van alles gerustgesteld had. Het was echt geweldig en we zouden het op geen enkele andere manier hebben gehad. We hebben foto's die we ons nu nooit zonder zouden kunnen voorstellen, sommige zeer intiem, bijna allemaal puur en natuurlijk. De eerste seconden van onze zoon in de wereld werden prachtig en professioneel vastgelegd, evenals elke emotie voorafgaand aan dat moment (peinzend, angstig, opgewonden, gelukkig, etc.), en de explosie van blijdschap daarna ook. Semin is altijd gevoelig voor onze gevoelens en weet ook wanneer ze afstand moet houden. We waren zo dol op de foto's en de persoonlijke service van Semin dat we haar vroegen om nog een keer te komen fotograferen toen onze zoon een week oud was. Dit waren ook mooie en geweldige foto's. We zullen haar zeker weer gebruiken voor al haar diensten wanneer ons volgende kind zich aandient.